Staronová trenérská posila

Víte, že už se nám jednou, hned z kraje roku, stalo, že z časových důvodů bohužel nemohl na trénink dorazit žádný trenér. Je to hned z několika důvodů. Jednak ten, že dva trenéři kurýrují svá zranění - u jednoho z nich je to záležitost již od začátku podzimu, kdy podstoupil operaci kolene, druhý utrpěl zranění během vánočních prázdnin. Další získal novou práci, v níž si díky pracovní době nemůže dovolit být na každý trénink. Mimo jiné víte, že někteří trenéři potřebují zkloubit fotbalovou mládež Jíloviště a též Slavie. A v neposlední řadě je tu fakt, že když trénujeme venku, tak právě kvůli lepšímu časovému spojení má přípravka tréninky těsně před tréninky A-týmu a B-týmu, kterých se naši trenéři účastní. Jenže teď je zima a A-tým od ledna začal přípravu na jarní část sezóny, ale ty tréninky jim, oproti loňsku, zůstaly také časově stejně, tudíž sice trénují až od 18.00, kdy my končíme, ale my trénujeme ve Všenorech a áčko má tréninky v Praze.

Ale my na mrňousky nedáme dopustit a rozhodně bych nedovolila, aby nějak strádali, takže nám do března, než začneme trénovat venku, přibyde trenérská posila. Jak už jste si přečetli v nadpise, tak se jedná o posilu staronovou. Ti co chodili loni v zimě, tak už možná vědí :-) jde o šikovného a dětmi oblíbeného Pavla Krištůfka alias "Papíše". Trénovat chodil minulý rok jak ven, tak odtrénoval celou zimu v klinecké tělocvičně. Ještě podzimní část sezóny odehrál za áčko, ale na vlastní žádost se přesunul do béčka.

Ještě bych ráda zmínila, pro ty, kteří věděli o možnosti, že Kóča možná půjde na půl roku hostovat do Štěchovic, že tomu tak není a zůstává nám tady na Jílovišti! Takže i když teď nebude třeba na každý trénink, tak jakmile zase začneme venku, tak ho opět budete vídat na tréninkách a při zápasech. Dále by se měl během jara přidat snad vyléčený Michal Adamča, který loni také trénoval. A co nejdříve nastoupí i zpět Venca. :-)

Těším se v pondělí!

Denisa