Lipence : Jíloviště - starší

Dalším zápasem našich ,,starších" byly Lipence.

Trávit fotbalový čas v hale přes zimu je otravné, ale velmi důležité. Technická zdatnost se dá velmi dobře rozvíjet. Další světlou stránkou je samozřejmě teplo.

Zápas byl domluven na 4x čtvrtiny po 10min. Našim cílem pro nejbližší období je rozvoj prostorového vidění na hřišti u kluků. Dalším úkolem bude kluky trošičku "zatletičnit", protože v tom máme velké mezery.

K zápasu - začátek byl jak v Jiříkově vidění pro kluky. Ale mají u mě schovaný, protože vím jaké je to hrát někde novém, přitom aklimatizace je pro kluky hrozně důležitá. Od druhé čtvrtiny mám jen slova chvály.

Zlepšil se pohyb, vyhýbání, bojovnost a zápal do hry -> chuť dát gól.

Dominik Čejdas - jednoznačně povedený zápas, až na pár výjimek, který mu je třeba dostat do hlavy. Super výkon. V roli brankáře excelentní, takhle si představuju hru brankáře.

Honzík Dálkáč - zapracovat na pohybové kultuře. Jinak jeho výkon gradoval v poslední části už byly vidět i jeho tradiční průniky přes jednoho, dva hráče.

Péťa Dálkáč - pohybová kultura je jasně největší problém. Jinak je na něm vidět velký tah na branku to je super. V roli brankáře si vedl také skvěle.

Dominik Zikouš - Dominik mne mile překvapil. Nešetřil pohybem to jsem u něj ještě neviděl, navíc i zrychlil. Musíme zlepšit ovládnutí míče.

Štěpka Jochů - se pomalu rozjížděl jak diesel jeho výkon byl skvělý od třetí čtvrtiny. Chtěl jsem od něj více průniku a tahu na branku. Zlepšit musíme i orientaci v prostoru.

Davídek Ondras - tady velká spokojenost. Dal gól, snažil se když byl u míče. Bohužel dost často se mu stane, že stojí, jak strašák v poli. Přitom když se rozběhne, tak to má smysl. Zlepšit prostorovou orientaci, občas se ztrácí. Škoda sóla přes celé hřiště, ale důvod proč nedal gól a co udělal špatně věděl, takže pochvala.

Dekuji za výkony a příště zase u fotbalu.

Trenér Kóča